Αχιλλέας Χαμαϊδής
Υπεύθυνος Παραγωγής

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Λάρισα. Ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτού του φιλόδοξου όνειρου που μας έφερε πιο κοντά στη φύση και έδωσε στους φίλους μας με τα υπέροχα προϊόντα μελισσών “Με Μέλι“. Ασχολείται με την μελισσοκομία από το 2012.

Ρούλα Καραγεώργου
Διεύθυνση Επιχείρησης

Με σπουδές Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΑΠΘ αλλά και σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Κρατά επαφή με ταμελίσσια από μικρό παιδί αφού είναι τρίτη γενιά μελισσοκό- μος ακολουθώντας την παραδοση του πατέρα της Αλέκου Καραγεώργου και του παππού της Νίκο Καραγεώργου.

Νικος Χαμαϊδης
Υπευθυνοσ πωλήσεων

Είναι ο υπεύθυνος πωλήσεων της επιχείρησης με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων. Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας (4η γενιάς) ο Νίκος είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος και έφερε νέο αέρα, μεράκι, ζήλο και επιμονή στις καθημερινές απαιτητικές εργασίες της μελισσοκομίας.

Θεοδώρα χαμαϊδή
σχεδιασμος υπηρεσιων & προϊοντων

Σπουδάζει Μηχανικός Σχεδιασμού Προϊόντων και Συστημάτων και είναι το νεώτερο στέλεχος της ομάδας μας που μέχρι στιγμής επιμελείται την εμφάνιση των τελικών προϊόντων μας αλλά και της οργάνωσης της επιχείρησης μας