Νομαδική ΜελισσΟκομία

Η μελισσοκομία για μας είναι ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι στο χρόνο, ένα ταξίδι στο χώρο. Κάθε χρόνο τα μελίσσια μας ταξιδεύουν μαζί μας, στην υπέροχο ύπαιθρο της χώρας μας για να συλλέξουν το μοναδικό σε γεύση, άρωμα, χρώμα  ελληνικό μέλι.

Ψάχνουμε τα άνθη και τα βοτάνια, τα ηλιόλουστα οροπέδια και τις κοιλάδες με το δροσερό νερό για να τα τοποθετήσουμε. Μετά η φύση αναλαμβάνει το έργο της.

τα μερη που πηγαινουμε

γεωγραφική προελευση

Σε κάθε συσκευασία μας.αναγράφουμε το τόπο συλλογής.

Από τη συσκευασίαμε πολύ εύκολο τρόπο και ακολουθώντας την ιστοσελίδα μας την μοναδική ξεχωριστή ιστορία του κάθε μελιού της κάθε χρονιάς. Την περιπέτεια που θα ταξιδέψει κι εσάς, μαζί με μας.

Ιστορίεσ μελιου

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται και τυποποιούνται σε εγκεκριμένα συσκευαστήρια τροφίμων που είναι εφοδιασμένα με τις απαραίτητες υψηλές προδιαγραφές υγιεινής για τα προϊόντα διατροφής. Συνοδεύονται με επικαιροποιημένη πιστοποίηση ISO22000:2018 (Food Safety System Certification).

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

Τα νέα μας

η Μελισσοκομία δεν σταματάει ποτέ για εμάς. Κάθε εποχή του χρόνου είναι κάτι ξεχωριστό. Αν θέλετε να γνωρίζετε περισσότερα για αυτό τον υπέροχο κόσμο ακολουθήστε μας, διαβάζοντας το blog μας

blog
ΜελισσοΙστορίες

Λίγα Λόγια για το πως φθάνει το μέλι στο βάζο μας. Οι μέλισσες συνέλεξαν το [...]

Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας κατάστημα χονδρικής πώλησης για τα προϊόντα Με Μέλι. Το διαδικτυακό [...]

Ζητήστε μασ να σας ενημερωσουμε

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε για τα προϊόντα που παράγουν οι μέλισσες μας. Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.