Αχιλλέας Χαμαϊδής
Υπεύθυνος Παραγωγής

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Λάρισα. Ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτού του φιλόδοξου όνειρου που μας έφερε πιο κοντά στη φύση και έδωσε στους φίλους μας με τα υπέροχα προϊόντα μελισσών “Με Μέλι“. Ασχολείται με την μελισσοκομία από το 2012.

Ρούλα Καραγεώργου
Διεύθυνση Επιχείρησης

Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΑΠΘ αλλά και τελειόφοιτη της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Πρώτη επαφή με τα μελίσσια ήταν στην παιδική ηλικία και είναι τρίτη γενιά μελισσοκόμος ακολουθώντας πιστά την παράδοση του πατέρα της και του παππού της .

Νικος Χαμαϊδης
Υπευθυνοσ πωλήσεων

Είναι ο υπεύθυνος πωλήσεων της επιχείρησης με σπουδές Διοίκησης Διαχείρισης Έργων. Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας (4η γενιά) ο Νίκος είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος και έφερε νέο αέρα, μεράκι, ζήλο εργαζόμενος με επιμονή στις καθημερινές απαιτητικές εργασίες της μελισσοκομίας.

Θεοδώρα χαμαϊδή
σχεδιασμος υπηρεσιων & προϊοντων

Σπουδάζει Μηχανικός Σχεδιασμού Προϊόντων και Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και είναι το νεώτερο στέλεχος της ομάδας μας που μέχρι στιγμής επιμελείται την εμφάνιση των τελικών προϊόντων μας και της οργάνωσης της επιχείρησης μας.