Η ομάδα μας

Η ομάδα του Με Μέλι είναι η οικογένεια μας. Η Οικογένεια Χαμαϊδή όπως χαρακτηριστικά θα δείτε να αναγράφεται στις συσκευασίες μας. Η ομάδα μας φροντίζει τα μελίσσια κάθε μέρα, όλο το χρόνο, είτε στο μελισσοκομείο είτε στο χώρο του εργαστηρίου μας, ώστε να σας προσφέρει τα προϊόντα τους.

Αχιλλέας Χαμαϊδής

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Λάρισα. Ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτού του φιλόδοξου όνειρου που μας έφερε πιο κοντά στη φύση και έδωσε στους φίλους μας με τα υπέροχα προϊόντα μελισσών “Με Μέλι“. Ασχολείται με την μελισσοκομία από το 2012..

Ρούλα Κεραγεώργου

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Λάρισα. Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και παράλληλα μελισσοκόμος και φυσιολάτρης όπως βλέπετε στην φωτό. Είναι τρίτη γενιά μελισσοκόμος αφού στην οικογένεια της ασχολούνταν με αυτή παραδοσιακά τόσο ο πατέρας της Αλέκος Καραγεώργος όσο και ο παππούς της Νίκος Καραγεώργος.

Νίκος Χαμαϊδής

Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας (4η γενιά πλέον) ο Νίκος είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος και ο υπεύθυνος πωλήσεων της επιχείρησης. Ασχολείται με μεράκι, ζήλο και επιμονή στις καθημερινές απαιτητικές εργασίες της μελισσοκομίας.